Costul implantului dentar: Implanturi ICX

Cea mai avansată procedură dentară pentru refacerea dinților pierduți astăzi este implantarea dinților. Există mai multe bariere în calea implantării, inclusiv contraindicații și frica pacientului. Dar majoritatea oamenilor sunt preocupați de costul acestei proceduri.

Într-adevăr, această procedură nu poate fi numită ieftină. Costul implantării dinților în clinicile stomatologice începe de la 200-300 de euro. Dar acest preț poate crește semnificativ dacă pacientul are nevoie de următoarele proceduri:

  • sinus lifting,
  • sanare (igienizare) suplimentară a cavității bucale,
  • implantare simultană (imediat după extracția dintelui).

Lista de prețuri a tuturor clinicilor stomatologice indică costul final, care include toate etapele procedurii, respectiv munca dentistului și prețul unui implant dentar. Descrierea serviciului indică imediat tipul de implant și producătorul acestuia. Astfel, puteți vedea clar cum se formează suma totală.

Protezarea ulterioară nu este inclusă în lista de prețuri și va fi calculată individual.

Procedura de inserare a implanturilor dentare este considerată o procedură chirurgicală simplă. Un medic cu experiență o efectuează în 15-20 de minute. Prin urmare, o mare parte din această sumă este doar costul implantului dentar.

În urmă cu 10-15 ani, pentru mulți pacienți, costul implanturilor dentare era într-adevăr de neatins. Dar astăzi pe piață există un număr mare de producători care oferă un produs de calitate la un preț accesibil.

Drept exemplu sunt implanturile germane ICX. Acestea combină calitatea germană recunoscută cu cel mai optim preț.

Implanturile ICX sunt disponibile în segmentul prețului mediu, dar au o rezistență și o rată de stabilizare destul de bună. Producătorii au reușit să atingă condiții speciale de rugozități optime curate și hidrofile pe suprafața implantului.

Este foarte rar pe piață când un implant dentar ieftin are caracteristicile modelelor de segment Premium. Vă recomandăm să discutați cu stomatologul Dumneavoastră posibilitatea de a utiliza implanturile acestei mărci. Astfel, veți fi sigur că veți obține o calitate excelentă, cu daune minime bugetului Dumneavoastră.